(Receita) Crema de castañas e chocolate

A crema de castañas e chocolate é un postre perfecto tanto para unha celebración outonal como para toda época do ano.


Ingredientes que necesitamos:

  • 300gr de castañas
  • 400ml de leite
  • 3 ovos
  • 100gr de azucre
  • 75gr de chocolate de cobertura


Pasos a seguir:

  1. Facemos un pequeno corte a cada castaña para poder pelalas meior e que se fagan máis rapidamente.
  2. Poñemos a ferver as castañas con un pouco de auga duranre 30 minutos
  3. Unha vez frías introdúcense na batidora con un pouco de leite e triturámolas ata conseguir unha masa uniforme.
  4. Nunha cunca batimos os ovos co azucre ata conseguir que doblen o seu tamaño e adquiran unha cor pálida.
  5. Fervemos nun cazo unha pouca leite e vamos incorporando a mistura de ovos e azucre.
  6. Engadimos a mezcla as castañas trituradas e seguimos removendo ata que se integren ben todos os sabores.
  7. Engadimos o chocolate e cando este completamente fundido estará listo para servilo.
Que vos pareceu esta receita? Deixade a vosa opinión nos comentarios. 

Vémonos pronto con novas receitas! 



Comentarios

Publicacións populares

🌰🌰🌰 Enlaces de interese 🌰🌰🌰